Τελικά, ο Μουνίρ Ελ Χαμνταουί θα φορέσει τα χρώματα του Άγιαξ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας “Voetbal International” η διοίκησης του αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε σε συμφωνία με τον Μαροκινό.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα σε αυτά που ζητούσε ο παίκτης και αυτά που έδινε ο «Αίαντας». Λόγος που είχε σταθεί σαν αφορμή να χαλάσει η μεταγραφή πριν από λίγες ημέρες, παρά το γεγονός ότι ο Άγιαξ τα είχε βρει με την Άλκμααρ για την παραχώρηση του παίκτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης αναμένεται σύντομα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο που θα τον δένει με τον Άγιαξ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ