Η επιστροφή του Νάνι σε ρυθμούς αγώνα είναι γεγονός και ο τραυματισμός που του στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο μοιάζει πλέον μακρινή ανάμνηση. Η συμμετοχή του με τη Γιουνάιτεντ μπορεί να συνοδεύτηκε από ήττα (2-1)στο φιλικό με τους Kansas City Wizards, αλλά η χαρά του για την άμεση επάνοδό του ήταν εμφανής.

Ο 23χρονος Πορτογάλος έδειξε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για την συνέχεια: «Ήταν δύσκολο για μένα να παίξω με αυτόν τον καιρό. Ωστόσο ήταν ωραίο που επέστρεψα και έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στην σεζόν. Φυσικά έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου μέχρι να επανέλθω πλήρως, αλλά ουσιαστικά επέστρεψα υγιής.

Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή όταν έμαθα πως θα έχανα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σκεφτόμουν συνεχώς το ξεκίνημα της νέας χρόνιας τη στιγμή που θα σκοράρω και θα τρέχω στις κερκίδες με τους οπαδούς. Και τώρα να που φτάσαμε εδώ και είμαι πάλι στο γήπεδο. Θέλω να είμαι σύντομα 100% έτοιμος για να έχω μία καλή απόδοση στη σεζόν».



Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ