Το φετινό πρωτάθλημα σίγουρα δεν είναι ένα από τα καλύτερα για τη Williams, η οποία ξεκίνησε υποτονικά τη σεζόν. Στα τελευταία γκραν πρι με εξαίρεση το γερμανικό, η Williams έδειξε σημάδια ανάκαμψης, τα οποία θέλει να διατηρήσει και στην Ουγγαρία.

«Προφανώς πρέπει να κάνουμε μερικές βελτιώσεις στο στήσιμο του μονοθεσίου κατά την εκκίνηση, έτσι θα πρέπει να αναλύσουμε τα δεδομένα που έχουμε από τη Γερμανία», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σαμ Μίκαελ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής θα δοκιμάσουμε ένα νέο αεροδυναμικό σύστημα, το οποίο δεν δοκιμάσαμε στη Γερμάνια, εξαιτίας της βροχής», συμπλήρωσε ο Μίκαελ.

Για το γκραν πρι της Ουγγαρίας (31 Ιουλίου - 1 Αυγούστου) ανυπομονεί και ο Ρούμπενς Μπαρικέλο:

«Δεν είναι ότι δεν είχαμε καλό ρυθμό στη Γερμανία, ήταν ότι όλοι είχαμε παρόμοιο ρυθμό, αλλά εμείς τερματίσαμε σε κακή θέση, έπειτα από την εκκίνηση. Είμαι σίγουρος για την ταχύτητα μας, θα δουλέψουμε σκληρά για το γκραν πρι της Ουγγαρίας », ήταν τα λόγια του πιλότου της Williams.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube