Σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι το απόγευμα θα κάθονται οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί των "πρασίνων", περιμένοντας την απόφαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη χώρα του, στην οποία θα αποκαλύψει τα σχεδιά του, μετά την πρόταση που έχει κάνει η Φλαμένγκο στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει τίποτα στη «χώρα του καφέ» για την στάση του, αν και δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο Ζιλμπέρτο έχει αποφασίσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ζιλμπέρτο επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς θεωρεί ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τι προτείνει η Φλαμένγκο

Κλειστό συμβόλαιο δύο ετών προτείνει στον Ζιλμπέρτο Σίλβα η Φλαμένγκο, χωρίς ακόμη όμως να έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες.

Τα ανταλλάγματα για τον Παναθηναϊκό

Η Φλαμένγκο πρότεινε στον Παναθηναϊκό να αφήσει ελεύθερο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ζήτησε τα δικαιώματα του Κλέιτον και το 60% αυτών του Ντέιβιντ.

Για αυτά προσφέρει τα δικαιώματα του Κλέμπερσον (μέσος), ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του Γκιουλέρμε Καμάτσο (μέσος) και τον αριστερό μπακ Τζόρμπισον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube