Στην καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις του Εργοτέλη στάθηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα των Κρητικών. Ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε στην πορεία της προετοιμασίας αλά και στους στόχους που έχει ο σύλλογος για την νέα σεζόν. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους νέους σε ηλικία παίκτες που έχει η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας και την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής, τόνισε: «Αυτό που διαπίστωσα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είναι ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και πολύ καλή δουλειά από όλους, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Τόσο στο διάστημα που ήμασταν στο Ηράκλειο όσο και τώρα που βρισκόμαστε στην Ολλανδία η ομάδα προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο».

«Το ρόστερ της ομάδας μας είναι πολύ καλό. Διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα και αυτό με κάνει αισιόδοξο ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ένα ακόμα από τα κλειδιά της πορείας που θα έχουμε είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο σωματείο και την προσπάθεια του ενός να βοηθήσει τον άλλο. Με τα παραπάνω στοιχεία που έχουμε πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους μας. Πάντως, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα, να κοιτάζουμε το παρόν και οι επιτυχίες θα έρθουν», είπε σχετικά με τους στόχους της νέας σεζόν.

Τέλος αναφέρθηκε και στους νέους σε ηλικία παίκτες: «Είναι αλήθεια ότι μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η ποιότητα που διαθέτουν οι νεαροί παίκτες της ομάδας, οι οποίοι με την κατάλληλη δουλειά έχουν όλα τα φόντα να προσφέρουν πολλά στο σύλλογο. Θα είναι πολύ ευχάριστο για εμένα να τους βοηθήσω με την εμπειρία μου, καθώς διακρίνω καθημερινά ότι έχουν διάθεση να μάθουν και να εξελιχθούν. Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».

Στα αγωνιστικά, με δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, συνεχίζεται επί ολλανδικού εδάφους η προετοιμασία. Το πρωινό πρόγραμμα στο Γκάρντενερ περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, ήταν σε πολύ εντατικούς ρυθμούς και ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ γνωστοποίησε τα νούμερα που θα φέρουν στις φανέλες οι παίκτες της ομάδας τη νέα σεζόν.

1. Δασκαλάκης, 84. Αθανασίου, 40. Καβουσάκης, 25. Μπουντιμίρ, 55. Κανδηλάκης, 5. Mάριο(Χίμπλιγκερ), 89. Σαρρής, 6. Βίσιο, 4. Αλεξόπουλος, 18. Μπερτόσα, 37. Σασιασβίλι, 99. Oγκουνσότο, 20. Σιάκκας, 23. Oλίσε, 7. Ρουμπάκης, 8. Ρομάνο, 15. Ζούνιορ, 19. Μπουχαλάκης, 11. Μπέτο, 27. Γιαλούσης, 14. Καρέλης, 17. Xαντί, 21. Κοιλιάρας, 12. Ορφανός, 31. Φραγκουλάκης, 24. Χρυσοφάκης, 10. Λεάλ, 9. Βερπακόφσκις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube