Την ίδια ώρα που η τύχη «γύρισε την πλάτη της» στον Άγιαξ, «χαμογέλασε» στον ΠΑΟΚ. Ο «Αίαντας» μέτρησε χθες δύο απώλειες. Του ολλανδικού Σούπερ Καπ, αλλά και του Εγιόνγκ Ενόχ για τον επαναληπτικό με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα, όπου θα «ψάξει» την πρόκριση στα play-off στο Champions League.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, κι ενώ βρισκόταν μακριά από εκεί που παιζόταν η μπάλα, ο Καμερουνέζος μέσος έπιασε τον οπίσθιο μηριαίο και στη συνέχεια έκανε νόημα πως δεν είναι σε θέση να συνεχίσει. Αν επαληθευθεί η πρώτη εκτίμηση, δηλαδή πως έχει υποστεί θλάση, θα χρειαστεί να μείνει ένα μήνα στα «πιτς» για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στο 100% των δυνατοτήτων του.

Το βέβαιο είναι πως ο Μάρτιν Γιολ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, επί ελληνικού εδάφους. Σημαντική απουσία για τον Άγιαξ, μια και ο Ενόχ έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, ενώ ήταν από τους κορυφαίους στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες (1-1) στο “Amsterdam Arena”.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: Τι συμβαίνει όταν… συγκρούονται δυο υπερομάδες;

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.