Ο επαναληπτικός με τον Άγιαξ στην Τούμπα για την είσοδο στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέχει λίγες ημέρες και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα. Τα βλέμματα όλων έχουν πέσει επάνω στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του οποίου η συμμετοχή στην αποστολή κρίνεται κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα…

Ο Βόσνιος επιθετικός δεν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα ούτε στη χθεσινή προπόνηση, προκαλώντας την ανησυχία του Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του. Πλέον στη σημερινή προπόνηση, όλοι θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα στον «Μούσλι», ο οποίος θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Εάν προπονηθεί σήμερα, τότε, οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι είναι πολλές. Αντίθετα εάν δεν προπονηθεί και κάτι ανάλογο συμβεί και στην προπόνηση της Δευτέρας, τότε, θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον αγώνα της Τετάρτης.

Μπορεί ο Βόσνιος να μην υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τετάρτης, καθώς υπολογίζεται ότι ο Σαλπιγγίδης θα ξεκινήσει και πάλι βασικός, αλλά μπορεί να δώσει βοήθεια στην επίθεση εάν χρειαστεί.

«Ταύρος» ο Φιλομένο
Μόνο μία προπόνηση του ΠΑΟΚ έχασε ο Λούσιο Φιλομένο, παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν γυμνάστηκε το πρωϊ, το απόγευμα, όμως, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα. Κανονικά συμμετείχε και ο Βιτόλο, ατομικό στο γυμναστήριο ο Βιεϊρίνια. Οριστικά εκτός ομάδας ο Αραμπατζής.

Τόσο ο Φιλομένο, όσο και ο Βιτόλο έχουν τεθεί στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για τη ρεβάνς των προκριματικών του Champions League με τον Άγιαξ.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν και πάλι και οι Μουσλίμοβιτς, Χαλκιάς και Κριστιάνο. Οι δύο τελευταίοι θα μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ για τον Βόσνιο επιθετικό τα πάντα θα κριθούν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Σήμερα στην Τούμπα

Στην Τούμπα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα συμβεί αυτό μέχρι την αναμέτρηση της Τετάρτης. Το γήπεδο θα ανοίξει τις πύλες του άλλη μια ημέρα πριν τη σέντρα για να γυμναστούν σε αυτό οι παίκτες του Άγιαξ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.