Αποφασισμένος να τελειώσει μια και καλή το ζήτημα Φάμπρεγκας είναι ο Βενγκέρ, για αυτό και καλεί τον αρχηγό του να βγει και να μιλήσει ανοιχτά σε όλους δηλώνοντας και επίσημα την παραμονή του στην Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» έδωσαν χτες ένα ισόπαλο φιλικό με την Μίλαν (1-1), όπου οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν αγωνίστηκαν λόγω επιπλέον άδειας που εξασφάλισαν από τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ . Στη συνέντευξη τύπου όμως μετά την αναμέτρηση ο Αλσατός τεχνικός δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τον Ισπανό μέσο και κάπου εκεί αντέδρασε:

«Τους τελευταίες έξι μήνες μας έχει κάνει τη ζωή δύσκολη αυτή η ιστορία. Προς το παρόν αυτό που έχει σημασία είναι να επιστρέψει ο Φάμπρεγκας στην ομάδα με όρεξη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή πρέπει να μείνουν μεταξύ μας γιατί δε γίνεται να σας ανακοινώνω κάθε φορά τι είπα μαζί του.

Και ο Πουγιόλ και ο καθένας στην Μπαρτσελόνα μπορούν να έχουν τη γνώμη τους. Για αυτό και εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να βγει και να μιλήσει ο Σεσκ για την παραμονή του ώστε να ξεκαθαρίσει μία και καλή το θέμα. Δεν μπορώ να χειριστώ όλα αυτά που γράφονται στις εφημερίδες, αλλά μπορώ να χειριστώ την κατάσταση μας. Και αυτή δείχνει ότι ο Σεσκ έχει άλλα πέντε χρόνια συμβόλαιο στην ομάδα, ότι θα μείνει εδώ και ότι θα πρέπει να ανακοινώσει το τέλος της μεταγραφικής φιλολογίας.

Δεν γίνεται και δεν θέλουμε να αρχίσουμε μία σεζόν που κάθε μέρα θα συζητάμε το ίδιο πράγμα. Εκείνος δεν αγωνίστηκε σήμερα, εμείς δώσαμε ένα φιλικό κι όμως εσείς με ρωτάτε μόνο για τον Σεσκ. Σας το λέω ξεκάθαρα ότι θα μείνει εδώ. Η Μπαρτσελόνα έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την υπόθεση».



Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ