Οι φωνές του Χάρι Ρέντναπ για το προγραμματισμένο φιλικό της Εθνικής Αγγλίας στις 11 Αυγούστου έφτασαν μέχρι τα αυτιά της Αγγλικής Ομοσπονδίας που έσπευσε να αποδείξει πόσο άδικο έχει ο τεχνικός της Τότεναμ.

Ο Ρέντναπ παραπονέθηκε για το μικρό διάστημα ανάμεσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στην επόμενη συγκέντρωση των «τριών λιονταριών», καθώς πιστεύει ότι αυτό θα τον δυσκολέψει στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει Premier League που αρχίζει στις 14 Αυγούστου. Ένας επιπλέον λόγος ανησυχίας για τα «σπιρούνια» είναι ότι την πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Σίτι και η απώλεια των διεθνών ελάχιστες μέρες νωρίτερα φοβούνται ότι θα τους αποπροσανατολίσει.

Ωστόσο από τα κλιμάκια της Ομοσπονδίας τονίζεται η επιλογή της ημερομηνίας εκ μέρους της FIFA,η συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των χωρών και η ευκαιρία που θα δοθεί στον Φάμπιο Καπέλο να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχήματα πριν τη μάχη των ομίλων για την πρόκριση στο Euro 2012. Ο Ιταλός τεχνικός δηλώνει ευχαριστημένος από την ευκαιρία αυτή που του δίνεται με το φιλικό απέναντι στην Ουγγαρία στο Γουέμπλει και στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα λόγια του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας:

«Η Αγγλία δεν είναι η μοναδική εθνική ομάδα που δίνει φιλικό αγώνα στις 11 Αυγούστου, καθώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχουν προγραμματιστεί μέσω της FIFA αναμετρήσεις για όλες σχεδόν τις χώρες.

Με τους προκριματικούς του Euro 2012 να αρχίζουν μόλις τρεις εβδομάδες αργότερα, η συγκεκριμένη ημερομηνία μοιάζει ιδανική για να μονταριστούν οι ομάδες ενόψει επίσημων υποχρεώσεων. Αν αρνηθούμε να αγωνιστούμε τότε, αυτομάτως μειονεκτούμε απέναντι στους αντιπάλους που θα βρούμε στους αγώνες του Σεπτεμβρίου και θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι».



Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!