Είναι πλέον και επίσημο! Ο Ίκαρος Καλλιθέας ολοκλήρωσε μία εξαιρετική μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεόν Τόμπσον για έναν χρόνο. Ο 22χρονος φόργουορντ - σέντερ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στη διοίκηση του συλλόγου και για τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στους «νεοφώτιστους» στην Α1.
Ο Αμερικανός άσος προέρχεται από μία λαμπρή κολεγιακή καριέρα στους North Carolina, με τους οποίους κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο του 2009. Η απόκτησή του αναμένεται να δυναμώσει αρκετά τη ρακέτα του Ίκαρου, κάτι που είχαν θέσει ως στόχο από την αρχή του καλοκαιριού, οι άνθρωποι της ομάδας.
Έτσι, μετά την απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη από τον Πανιώνιο, αλλά και τις ανανεώσεις των Κατούφα, Πολυτάρχου, Πετροδημόπουλου και Φαλέκα, οι περυσινοί πρωταθλητές στην Α2, πρόσθεσαν ακόμα ένα «όπλο στη φαρέτρα» τους, με τον Τόμπσον.
Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς