Τις προθέσεις του για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στη φιλική αναμέτρηση με την Ίντερ, στο «Ρότζερς Σέντερ» του Τορόντο (03:00, Conn-x TV Sports), άφησε να φανούν στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (3/7) ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσανατολίζεται να ξεκινήσει με το αγαπημένο του 4-2-3-1, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Σίντνεϊ Γκοβού και ξεκινώντας στα χαφ τον Στέργο Μαρίνο. Οι έντεκα εκλεκτοί (με τα κίτρινα προπονητικά στην πρωινή προπόνηση) που αναμένεται να ξεκινήσουν απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας, είναι οι εξής: Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Μαρίνος, Λέτο και Σισέ.

Ο νεοαποκτηθείς Γκοβού θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα εκτός του βασικού σχήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Νίκος Νιόπλιας θα ξεκινήσει με επιθετική τριπλέτα, η οποία θα αποτελείται από τον Γάλλο, τον Σισέ και τον Λέτο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ