Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής (5/8) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι παίκτες, οι οποίοι, υπό τις οδηγίες του Νίκου Καρύδα, αφού έκαναν τρέξιμο, στη συνέχεια αναλώθηκαν σε κάμψεις… για αρκετή ώρα.

Εξάλλου, ατομικό έκανε ο Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος δεν βγήκε από τα αποδυτήρια μαζί με τους συμπαίκτες του και πήγε αρχικά στο γυμναστήριο για να κάνει κάποιες ασκήσεις. Μετά από δέκα λεπτά εμφανίστηκε και ξεκίνησε τρέξιμο μαζί με τον Κριστιάνο, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε και ο Ισπανός μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ραφαέλ Φούρο. Γεγονός που σχετίζεται, κατά πάσα πιθανότητα, με την αντίδραση του παίκτη κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.