Η μεταγραφική ενίσχυση της ΕΑ Πατρών συνεχίζεται και αυτή τη φορά ήταν η… σειρά των Δημήτρη Σουλτανόπουλου και Μάκη Λαμπρόπουλου να ανακοινωθούν από τους Πατρινούς. Τόσο ο πρώην κεντρικός του Ολυμπιακού, όσο και ο Έλληνας πασαδόρος έβαλαν τη σφραγίδα τους για ένα χρόνο, για να ακούσουν τον πρόεδρο, Μανώλη Ρογδάκη να είναι συγκρατημένα αισιόδοξος.

«Επιστρέφω στην Πάτρα ύστερα από 8 χρόνια, σε μια πόλη που αγαπά το βόλεϊ και για μένα είναι πολύ θετικό που θα παίζω σε ένα γήπεδο που πιστεύω πως θα να είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι» τόνισε ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος, ενώ ο Μάκης Λαμπρόπουλος που επέστρεψε ένα χρόνο μετά στην ΕΑΠ, τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην ομάδα που μεγάλωσα και θα κλείσω την καριέρα μου αφού είναι η τελευταία σεζόν που θα παίξω βόλεϊ. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολη χρονιά αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Παρά τη δεδομένη ισχυροποίηση της ΕΑΠ, ο πρόεδρος της, Μανώλης Ρογδάκης, εμφανίστηκε συγκρατημένος και απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις. «Σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν, ξεκινάμε χωρίς κανένα άγχος αφού βασικός στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους που απογοητεύσαμε πέρσι. Σχετικά με τους στόχους της ΕΑΠ, θα τους προσδιορίσουμε μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας» είπε σχετικά.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!