Ο Σόν Ράιτ Φίλιπς είναι εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Μαντσίνι και θα δει σύντομα την πόρτα της εξόδου του «City of Manchester». Ομάδες για να τον αποκτήσουν πολλές, και σύμφωνα με την “Mirror” η Λίβερπουλ είναι αυτή που έχει το προβάδισμα.
Η Άρσεναλ που είχε εκδηλώσει πρώτη ενδιαφέρον για το ακραίο μεσοεπιθετικό φαίνεται πως δεν είναι πρόθυμη να του δώσει τις 90 χιλιάδες ευρώ που ζητάει για…βδομαδιάτικο. Το κόστος της μεταγραφής του μπορεί να φτάσει σε μεγάλα νούμερα συγκριτικά με την φθίνουσα πορεία του τα τελευταία χρόνια καθώς οι «πολίτες» θέλουν εννέα εκατομμύρια ευρώ για να τον αποδεσμεύσει.
Το ιδιοκτησιακό στην Λίβερπουλ έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τα μεταγραφικά αλλά ο Ρόι Χότζον δουλεύει μέρα- νύχτα προκειμένου να έχει έτοιμη την ομάδα του για την έναρξη της σεζόν.
Ήδη κατάφερε να πείσει τον παλιό συμπαίκτη του Φίλιπς στην Τσέλσι, τον Τζό Κόουλ να πάει στο «Άνφιλντ» και ελπίζει να κάνει το ίδιο και με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Σίτι.
Με την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα και την αναμενόμενη άφιξη του Τζέιμς Μίλνερ η μεσαία γραμμή των «πολιτών» έχει πολύ… κίνηση και ο ετεροθαλής γιος του Ίαν Ράιτ, παλαίμαχου άσου της Άρσεναλ θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα του εγγυηθεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα η εθνική Αγγλίας και αν δεν παίζει τότε ο Φάμπιο Καπέλο θα τον «αγνοεί».
Eπιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης