Στα πέναλτι κρίθηκε το Σούπερ Καπ Κύπρου με την Ομόνοια να επικρατεί 3-2 του Απόλλωνα Λεμεσού στη «ρωσική ρουλέτα» στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Στην κανονική του διάρκεια, το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1 με την ομάδα του Τάκη Λεμονή να ισοφαρίζει με τον Λεάντρο έξι λεπτά πριν τη λήξη το γκολ του Σεμέδο που είχε σημειωθεί από το 53’. Οι πρωταθλητές είχαν και δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Λεάντρο.
Ο Σεμέδο αποδείχθηκε μοιραίος, αφού στη διαδικασία των πέναλτι αστόχησε στο πρώτο χτύπημα για την ομάδα του Απόλλωνα, κάτι που έκανε και ο Ογκμπούκε, ενώ νωρίτερα ο Μόρις νικήθηκε από τον Γιωργαλλίδη, με συνέπεια ο τίτλος να καταλήξει στην Ομόνοια, από την οποία αστόχησε μόνο ο Αγκουϊάρ.
Εκτός αποστολής έμειναν τόσο ο Λούα Λούα, όσο και ο Χρήστος Πατσατζόγλου.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Χαραλάμπους, Λεάνδρο, Ντάβιντσον, Βέντσελ, Αβραάμ (72’ Αλωνεύτης), Κασέκε (62’ Αγκουιάρ), Ρενχίφο (56’ Κωνσταντίνου), Εφραίμ, Μπουθόν, Μακρίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σβαλόφσκι, Λόπες, Οσενί (90’ Ογκμπούκε), Σεμέδο, Κοσόφσκι, Ατόρνο (87’ Μπαγκούρα) , Μόρις, Μερκής, Νούνιες (22’ Γκονζάλεζ), Κόλαρ, Κιντέρος