Ο διεθνής επιθετικός της Νις, Λοΐκ Ρεμί ζήτησε από την ομάδα του να «ρίξει» τις απαιτήσεις της προκειμένου να μπορέσει να πάει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η προτίμηση του είναι η Λίβερπουλ αλλά όπως φαίνεται η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό «παγώνει» τα μεταγραφικά της και έτσι ο 23χρονος στράικερ διαλέγει την Τότεναμ για επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το όνομα του έχει ακουστεί για τις μισές ομάδες της Premier League με τις Στόουκ, Σάντερλαντ, Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ να έχουν κάνει κρούση στην Νις αλλά ο νεαρός επιθετικός φέρεται να προτιμά το “White Hart Lane” και ελπίζει πως η ομάδα από την νότιο Γαλλία θα ρίξει τις απαιτήσεις της αφού ζητάει περίπου 16 εκ. ευρώ για να τον αφήσει να μετακομίσει στο Νησί.

«Μια μεταγραφή στην Τότεναμ θα είχε ενδιαφέρον. Η Στόουκ από την άλλη πλευρά δεν με ‘τρελαίνει’. Η Νις έχει ανάγκη από χρήματα αλλά πρέπει να ζητήσει ένα ποσό που να ανταποκρίνεται στην αξία μου, αυτά που ζητάει νομίζω πως είναι πολλά», δήλωσε ο Ρεμί στην “L’Equipe”.

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ