Ο διεθνής επιθετικός της Νις, Λοΐκ Ρεμί ζήτησε από την ομάδα του να «ρίξει» τις απαιτήσεις της προκειμένου να μπορέσει να πάει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η προτίμηση του είναι η Λίβερπουλ αλλά όπως φαίνεται η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό «παγώνει» τα μεταγραφικά της και έτσι ο 23χρονος στράικερ διαλέγει την Τότεναμ για επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το όνομα του έχει ακουστεί για τις μισές ομάδες της Premier League με τις Στόουκ, Σάντερλαντ, Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ να έχουν κάνει κρούση στην Νις αλλά ο νεαρός επιθετικός φέρεται να προτιμά το “White Hart Lane” και ελπίζει πως η ομάδα από την νότιο Γαλλία θα ρίξει τις απαιτήσεις της αφού ζητάει περίπου 16 εκ. ευρώ για να τον αφήσει να μετακομίσει στο Νησί.

«Μια μεταγραφή στην Τότεναμ θα είχε ενδιαφέρον. Η Στόουκ από την άλλη πλευρά δεν με ‘τρελαίνει’. Η Νις έχει ανάγκη από χρήματα αλλά πρέπει να ζητήσει ένα ποσό που να ανταποκρίνεται στην αξία μου, αυτά που ζητάει νομίζω πως είναι πολλά», δήλωσε ο Ρεμί στην “L’Equipe”.

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»

Τελειώνει του Σεμένιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκρέι... τιμωρός για την Κρίσταλ Πάλας και ιδανικό αντίο της Τότεναμ στο 2025!