Τελικά τα… παιδιά της Αγγλίας φαίνεται ότι βγήκαν πολύ… άτακτα. Τη δόξα των Τέρι, Κόουλ και σία, ζήλεψε ο Πίτερ Κράουτς, του οποίου το όνομα είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα των ατελείωτων ροζ σκανδάλων.

Η Μόνικα Μιντ (ιερόδουλη στο επάγγελμα) ισχυρίστηκε δημοσίως ότι είχε κλείσει ραντεβού με τον Πίτερ Κράουτς έναντι του ποσού των 1000 ευρώ. Τα 80 περίπου από αυτά ήταν για να της πληρώσει το ταξί και τα υπόλοιπα για να του προσφέρει τις καυτές υπηρεσίες της σε πολυτελές ξενοδοχείο. Βάσει των δημοσιευμάτων από το Νησί, τα γεγονότα αυτά συνέβησαν στη Μαδρίτη, όπου ο παίκτης της Τότεναμ είχε μεταβεί για τον γάμο ενός παιδικού του φίλου στα μέσα Ιουλίου. Προφανώς, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός του ταξιδιού και είπε να το… ρίξει λίγο έξω!

Η ομολογία της δεσποινίδος Μιντ είναι σίγουρο ότι πλήγωσε τον Κράουτς, όχι μόνο για το πρόβλημα που του δημιουργεί στη σχέση του, αλλά κυρίως γιατί τον αποκάλεσε: «άσχημο. Όπως και να το κάνουμε, δεν τον λες ωραίο, το αντίθετο μάλιστα! Είναι άσχημος, από την άλλη, όμως, ευγενικός και κύριος». Η «πέτρα του σκανδάλου» συνέχισε τις δηλώσεις τις όταν έμαθε ότι το «ασχημόπαπο» είναι αρραβωνιασμένος με την πανέμορφη Κλάνσι: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με κάποια σαν εμένα όταν έχει σπίτι μια τέτοια απίστευτη γυναίκα».

Αυτό που ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά είναι το γεγονός ότι τόσο ο Κράουτς, όσο και η Τότεναμ δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος. Όταν δε, εκπρόσωπος των «πετεινών» ρωτήθηκε για το νέο hot gossip, απάντησε ως εξής: «Αρνούμαστε να κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο που να έχει σχέση με την προσωπική ζωή κάποιου αθλητή μας».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελένη Μενεγάκη: Από την Ισπανία στέλνει ένα μήνυμα μέσω των στίχων των Gipsy Kings

Παύλος Σταματόπουλος: Πήγε για φαγητό με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βρήκε ένα... μήνυμα στο αυτοκίνητό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο επικός λόγος που συνεργάζεται με τη Γερονικολού και η τρολ ατάκα για τον γάμο της Μπάρκα

Κατερίνα Λιόλιου: Έσβησε κεράκια στο καμαρίνι της λίγο πριν από την πρεμιέρα της - Οι ευχές του συντρόφου της

Γιάννης Αϊβάζης: Η εντυπωσιακή γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και η πρώτη κοινή εμφάνιση

3+1 ζώδια που επιστρέφουν (σχεδόν) πάντα σε πρώην

Ο Αρναούτογλου σε mood Eurovision: Χορεύει το «Jalla» με την Antigoni και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό

Χτυποκάρδια στο Beverly Hills Hotel Κωνσταντίνα Σπυροπούλου edition

Στέφανος Καπίνο-Μιρκέτα Βιδάλη: Προσεχώς γονείς! Ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της

Πηνελόπη Πλάκα: Επική λήψη με drone σε διάφανη βάρκα στη Ζανζιβάρη