Ο Νίκος Χατζηβρέττας θα είναι και τη φετινή χρονιά ο αρχηγός του Άρη, αφού ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους». Έτσι, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της νέας περιόδου την Τρίτη, ο πρώην διεθνής γκαρντ των Παναθηναϊκού και Ηρακλή αναφέρθηκε στην πρόκληση της φετινής χρονιάς, στους νεαποκτηθέντες, τις δηλώσεις του Σάρον Ντρούκερ για το πρόσωπό του και την αγάπη του για τον Άρη.

«Είναι η πρώτη προπόνηση της χρονιάς και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Εύχομαι όλοι να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε, μέσα από τη σκληρή δουλειά και κάτω υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, να φέρουμε νίκες και χαρά στον κόσμο μας», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του «Χάτζι».

Όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες, τόνισε πως: «Σε κάθε ομάδα υπάρχουν νέοι παίκτες και είναι λογικό να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Όσο, όμως, θα περνάει ο καιρός θα αισθάνονται πιο άνετα και πιο οικεία. Για εμένα προσωπικά, αυτή η χρονιά είναι πρόκληση. Πέρυσι, δεν λειτουργήσαμε όπως θα θέλαμε και γι’ αυτόν το λόγο φέτος θέλουμε να πετύχουμε».

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Σαρόν Ντρούκερ για αυτόν, επισήμανε πως: «Είναι σημαντικό να μιλάει με αυτά τα λόγια ο προπονητής για μένα. Θέλω να προσφέρω και να βοηθήσω, ώστε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας. Ο Άρης είναι ο σύλλογος που, από μικρός, υποστήριζα. Τη φετινή χρονιά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από πέρυσι. Υπάρχουν όνειρα και αξίζει να προσπαθούμε για αυτά», κατέληξε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube