Τον 22χρονο επιθετικό της Πόρτο, Ούκρα φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» ο Παναθηναϊκός για τη θέση του επιθετικού, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal». Ο παίκτης παραχωρείται δανεικός από την ομάδα της Πορτογαλίας και αποτελεί εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού», Κάρλος Φρέιτας ο οποίος τον γνωρίζει καλά.

Ο Ούκρα ή Αντρέ Φελίπε Άλβες Μοντέιρο Ούκρα -όπως είναι το πλήρες όνομά του- συγκαταλέγονται ανάμεσα στους παίκτες που οι «δράκοι» εκτιμούν πως μπορούν να βασιστούν σε αυτούς στο μέλλον και προσπαθούν να τους δώσουν δανεικούς για να αποκτούν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά και εμπειρίες.

Ο Ούκρα τα τελευταία δύο χρόνια είχε δοθεί δανεικός στην Ολαένσε με την οποία είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Εκτός του Φρέιτας τον νεαρό Πορτογάλο τον ξέρει και ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος τον είχε παρατηρήσει όταν μελετούσε την εθνική ελπίδων της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Για τον Ούκρα είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν και η Νιούκαστλ, η οποία προσέφερε δύο εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτο. Φυσικά, η πρόταση αυτή της αγγλικής ομάδας δεν έγινε δεκτή καθώς στην Πορτογαλία εκτιμούν ότι η αξία του παίκτη είναι πολύ μεγαλύτερη.

Δείτε τον Ούκρα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»