Ένα γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης χάρισε στην Κύπρο τη νίκη επί της Ανδόρας με 1-0 σε φιλικό που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο φορ της Ομόνοιας και άλλοτε του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Το σκορ για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόμες των φιλοξενουμένων δεν το επέτρεψε με τις επεμβάσεις του.
Στα προκριματικά του Euro 2012 η Κύπρος θα αντιμετωπίσει τις Πορτογαλία, Δανία, Νορβηγία και Ισλανδία, αρχίζοντας τις υποχρεώσεις της απέναντι στους Ίβηρες εκτός έδρας στις 3 Σεπτεμβρίου.
Κύπρος: Γιωργαλλίδης, Ηλία (73' Πουρσαϊτίδης), Χρίστου (46' Χαραλάμπους), Ντομπρασίνοβιτς (46' Μερκής), Αβραάμ, Σατσιάς (56' Μακρίδης), Μιχαήλ, Χαραλαμπίδης (73' Μαραγκός), Αλωνεύτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου.
Ανδόρα: Γκόμες, Ρούμπρο, Εσκούρα, Σπλούα, Λίμα, Πουζιόλ (Α. Μαρτίνεζ), Πέιρα, Σ. Γκόμεζ, Μορένο, Μαρτίνεζ (87' Αντόν), Ανδόρα