Μόλις στα 20 του ο νεαρός επιτελικός μέσος της Σάντος Πάολο Ενρίκε Σάγκας, πιο γνωστός ως Γκάνσο, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και πλέον δύσκολα θα τον δούμε στο εγχώριο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, αφού Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν «ερίζουν» για την απόκτησή του.

Η οικονομική «στενότητα» του φετινού καλοκαιριού στους «ροσονέρι» καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του, παρότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα τον ήθελε πολύ, ενώ στους «μερένχες» έχουν ως πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση τον Μεσούτ Εζίλ της Βέρντερ Βρέμης και κρατούν τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο ως εναλλακτική.

Ο ίδιος ο Γκάνσο ωστόσο ψηφίζει ανεπιφύλακτα Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δήλωσε στα Μέσα της πατρίδας του ότι «θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στη Ρεάλ. Είναι ένα όνειρο για εμένα να αγωνιστώ στο πλευρό του Κακά και του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!