Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sday.gr, η «Ένωση» έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Ο 31χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ φαίνεται να μην είναι στα βασικά πλάνα των «κόκκινων» και από τη στιγμή που οι νέοι κανονισμοί της Πρέμιερ Λιγκ αναγκάζουν τις ομάδες να περιορίσουν το ρόστερ τους στους 25 παίκτες, ίσως αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, οι πληροφορίες του sday.gr θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν κάνει ήδη μια διερευνητική κρούση στη Λίβερπουλ για την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος είχε φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα τη σεζόν 2008-09.

Η περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου είναι δύσκολη, αλλά στην ΑΕΚ θα το παλέψουν. Πλην του 31χρονου αμυντικού της Λίβερπουλ, στη λίστα των ανθρώπων της «Ένωσης» βρίσκονται επίσης και δύο παίκτες από το εξωτερικό, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν αποκαλυφθεί. Πλην αυτών των δύο περιπτώσεων, εξετάζεται και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Βαγγέλη Μόρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.