Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση επιθετικού στον Άρη, ύστερα από την τελευταία συνάντηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη διοίκηση. Ο Αργεντινός τεχνικός είπε στους παράγοντες της ομάδας ότι χρειάζεται να έρθει ένας φορ για να έχει τέσσερις παίκτες στη συγκεκριμένη θέση.
Όπως γράφει η «SportDay», ήδη οι άνθρωποι που χειρίζονται το θέμα έχουν μια λίστα 3-4 επιθετικών που τους έχουν προταθεί, έχουν ενημερώσει τον Κούπερ και μέσα στα επόμενα 48ωρα θα γίνουν και οι επαφές. Όσον αφορά την απόκτηση ενός αριστερού χαφ και ενός αμυντικού έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Μάλιστα, ο Κούπερ ανέφερε ότι χρειάζεται να γίνει κίνηση για ανασταλτικό χαφ, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους Πρίττα, Ναφτί, Τόχα και Μενδρινό. Σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά παίζει και το οικονομικό σκέλος, αφού οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να συμμαζέψουν το μπάτζετ τους.
Ενδεχομένως τα πράγματα να διαφοροποιηθούν με ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά αυτό δεν γίνεται να το ξέρουμε πριν από τις 26 Αυγούστου.
«Ναυάγιο» με Αρκα
Οι οικονομικές απαιτήσεις του Χούλιο Αρκα ανάγκασαν τους διοικούντες τον Άρη να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Ο 29χρονος μπακ της Μίντλεσμπρο δεν δέχθηκε να πέσει κάτω από τα 500.000 ευρώ, παρ' ότι η πρόταση των Θεσσαλονικέων ήταν αρκετά δελεαστική για συμβόλαιο δύο ετών. Οι «κίτρινοι» θεωρούν υπερβολικό αυτό το ποσό για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και δεν σκοπεύουν να επανέλθουν, εκτός κι αν η πλευρά του Αργεντινού μειώσεις τις απαιτήσεις της.
«Κρίνεται» του Κάλβο
Καθοριστική είναι η σημερινή προπόνηση για τον Τόνι Κάλβο και τις πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίτης. Ο Ισπανός ακολούθησε όλη την εβδομάδα ένα ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών εξαιτίας της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Αν καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, τότε δεν τίθεται θέμα απουσίας του.
* Το πρόγραμμα του Άρης-Αούστρια Βιέννης