Προσεκτικοί θα εμφανιστούν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ. Επίσης, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι Τούρκοι θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League από τη Γιούνγκ Μπόις.

«Έχουμε μπροστά μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και θα είμαστε πιο προσεκτικοί αυτή τη φορά», ο 21χρονος παίκτης

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην τουρκική ομάδα: «Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί στεναχωρήσαμε το κοινό μας με τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Γιούνγκ Μπόις. Θέλουμε τώρα να αρχίσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Αντάλιασπορ για να συγχωρέσουμε κάπως τους εαυτούς μας».

Καταλήγοντς, ο Στοχ τόνισε: «Ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο στις εξέδρες, αλλά εμείς θα νιώθουμε τους οπαδούς μας πίσω μας. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε καλή ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η Φενέρμπαχτσε είναι ομάδα πρώτης γραμμής παγκοσμίως. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει σε ένα τέτοιο σύλλογο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.