Μια μεγάλη μεταγραφή για τη Φενερμπαχτσέ αλλά και μια κακή είδηση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την αντιμετωπίζει στη φάση των play-off του Europa League.

Ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Μαμαντού Νιάνγκ, είναι και επισήμως παίκτης της τουρκικής ομάδας όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Μετά από πέντε σεζόν στη Μασσαλία, πάνω από 100 γκολ και φυσικά το μετάλλιο του πρωταθλητή που κατέκτησε πέρυσι, ο τριαντάχρονος επιθετικός αποφάσισε να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει μόνο ως «ηγεμονικό» μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού θα του αποφέρει πάνω από 13 εκ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ πριν φορέσει καν την κιτρινόμαυρη φανέλα θα εισπράξει 1 εκ. ευρώ ως μπόνους μεταγραφής.

Η Φενερμπαχτσέ πλήρωσε στη Μαρσέιγ 8 εκ. ευρώ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και έχει δικαίωμα να δηλώσει τον Νιάνγκ στην ευρωπαϊκή της λίστα μέχρι την Τετάρτη, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.