Έτοιμος να μην παίξει ποδόσφαιρο για ένα χρόνο εμφανίστηκε ο Χατέμ Μπεν Αρφά, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Equipe». Ο 23χρονος παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να φύγει από την Μαρσέιγ, αφού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ.

«Οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν δίνουν δεκάρα για μένα», ανέφερε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμος να “παγώσω” την καριέρα μου εάν δεν μου επιτρέψουν να πάρω μεταγραφή στη Νιούκαστλ, όπως είχαμε αρχικά συμφωνήσει».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τόνισε: «Είμαι αποφασισμένος να μην παίξω ποδόσφαιρο για έναν χρόνο. Δεν είμαι σκουπίδι. Θα κάνω ότι χρειαστεί και θα δουλέψω με τον εαυτό μου για να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση».

Καταλήγοντας, ο Μπεν Αρφά είπε για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ: «Οταν μου μιλάει έχω συνεχώς την εντύπωση ότι κάτι άλλο έχει μέσα στο μυαλό του και δεν μου το φανερώνει».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube