Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση, όπως… αποφάσισαν οι οπαδοί της σε γκάλοπ που διενήργησε η ιστοσελίδα «marca.com». Περίπου 30.000 άτομα μπήκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας και ζητούν από τη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε.

Συγκεκριμένα, ο φορ της Αθλέτικ Μπιλμπάο συγκέντρωσε ποσοστό 69%, την ώρα που ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Λουίς Φαμπιάνο πήραν 14% και 11% αντίστοιχα. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι - Μάριο Γκόμες, Ούγκο Αλμέιδα και Αμάουρι - μάζεψαν συνολικά 2%!

Αν και ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί να πάρει τον Μεσούτ Εζίλ, οι οπαδοί της Ρεάλ θεωρούν ότι η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό, αφού υπάρχουν μόνο ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube