Τα ονόματα των διαιτητών για τους πρώτους αγώνες των play-off του Εuropa League έμαθαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Συγκεκριμένα τον αγώνα στη Σκωτία ανάμεσα στη Νταντί και την «Ένωση» θα διευθύνει ο Κροάτης Μαρίγιο Στραχόνια, ενώ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε ορίστηκε ο Γερμανός Μάνουελ Γκρέφε.

Ο 35χρονος Στραχόνια είναι διαιτητής FIFA από το 2006 και ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA από την περίοδο 2010-2011. Έχει παίξει σε δύο αγώνες της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας σε προκριματικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Μάνουελ Γκρέφε παίζει σε αγώνες της Μπουντεσλίγκα από το 2004 και πήρε το σήμα της FIFA το 2007. Από ελληνικές ομάδες έχει σφυρίξει τον αγώνα Μπέογκραντ-Πανιώνιος για το Ιντερτότο το 2008. Σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις συλλόγων έχει παίξει μέχρι τη φάση των play-off.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού