Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχίζει σήμερα την προσπάθεια κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος της Premier League, αντιμετωπίζοντας τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ», και ο Μάικλ Όουεν εμφανίστηκε αρκετά απαξιωτικός απέναντι στην ομάδα της βορείου Αγγλίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε την τετραετία 2005-09.

«Στη Γιουνάιτεντ προπονούμαι κάθε ημέρα με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Επίσης, δουλεύω υπό τις οδηγίες του καλύτερου προπονητή που έχει υπάρξει στον κόσμο. Είναι ευχαρίστηση να αγωνίζεσαι μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους οπαδούς και σε ένα τόσο σπουδαίο γήπεδο. Προτιμώ όλα αυτά τα πράγματα από το να βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο ανώτερος στόχος της είναι η 12η θέση», ήταν τα λόγια του 30χρονου επιθετικού στην εφημερίδα «Sun», με εμφανή αρνητική αναφορά στη Νιούκαστλ.

Ο Όουεν θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά φέτος τους «κόκκινους διαβόλους», παρότι πέρυσι σκόραρε μόλις τρεις φορές: «Αν η Γιουνάιτεντ δώσει 60 αγώνες φέτος, θεωρώ ότι μπορώ να παίξω σημαντικό ρόλο. Είχα πολλούς τραυματισμούς που με άφησαν πίσω, αλλά έχω αρχίσει να βρίσκω το ρυθμό μου και είμαι σίγουρος ότι θα πάρω ευκαιρίες από τον εξαιρετικό προπονητή που έχουμε στον πάγκο».

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!