Με το ευρύ 4-2 επικράτησε ο Ατρόμητος του Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό που έγινε στο Περιστέρι. Οι «κυανόλευκοι» απέδωσαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες δεν έδειξαν τα στοιχεία εκείνα που είχαν σε άλλα φιλικά.

Το σκορ άνοιξε ο Ηλίας Αναστασάκος στο 18ο λεπτό όταν εκμεταλλεύτηκε το ωραίο γύρισμα του Καρέλη. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Αστέρας ισοφάρισε μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ρίος και πλασέ του Καρέρα. Στο 64’ ο Φαβάλι με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ντεγκρά. Ο Περόνε δύο λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με εκτέλεση φάουλ.
Ο Λιονέλ Ρίος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-2 στο 70’ ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 90’ με ατομική ενέργεια και σουτ του Σαγκανόφσκι.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Σάνκβιστ (46' Καραγκιολίδης), Μελισσάς (46' Μπιλαγί), Μπασούνσκι (46' Νάστος), Σάμπου (46' Αποστολόπουλος), Ολιβέιρα, Τάτος (46' Φαβάλι), Σαρμιέντο (46' Νεμπεγλέρας), Σφακιανάκης, Καραλής (64' Καραγκούνης), Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος (64' Περόνε)

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος (83' Ρούμπιλ), Μπαρτολίνι (83' Λαμπρόπουλος), Ορόθκο, Πιπίνης, Φυτανίδης, Κέρ (83' Λαδάκης), Ουντότζι (69' Ροζέριο), Ρίος (80' Μπακασέτας), Καρέρα (75' Ιβάνωφ), Ρομπέρτο (64' Τσαμπούρης)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

Τσορμπατζόγλου: «Να έχει κλείσει και στόπερ ο ΠΑΟΚ στις αρχές του νέου έτους»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τον Λανουά σε χλωρό κλαρί - Ψάχνει αριστερό μπακ και χαφ»

Δεσύλλας: «Αυτά ισχύουν για Τετέ - Οι προτεραιότητες του Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Γιατί η απόκτηση χαφ αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ - Ανοικτό για δανεισμό του Πιερό αν...»

Σαββόπουλος: «Διακαής πόθος του Ρέγες ο Χόγκλα, προχωρημένο και το θέμα του εξτρέμ για τον Άρη»

Corriere dello Sport: «Έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο για Μανδά ο Παναθηναϊκός, αλλά...»

Κοντά στον Χόνγκλα ο Άρης!