Έκτακτη ΓΣ στη Σούπερ Λίγκα ορίστηκε να διεξαχθεί στις 24 του μήνα, τρεις μέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Στη συγκεκριμένη διαδικασία, θα συζητηθούν θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως η εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου και η υπογραφή της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας περιόδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου–συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

2. Παρουσίαση προγράμματος προβολής και ανάπτυξης ΟΠΑΠ περιόδου 2010-2011. Στο ΔΣ, έχει προσκληθεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ι. Σπανουδάκης.

3. Ανανέωση σύμβασης με ταξιδιωτικό πρακτορείο.

4. Ανανέωση σύμβασης με ασφαλιστική Εταιρεία.

5. Ορισμός κλήρωσης πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Κ-17.

6. Υπογραφή σύμβασης κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επίσης, την ίδια μέρα, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα την εκλογή εκπροσώπων στο ΔΣ της ΕΠΟ".

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube