Τον λόγο για τον οποίο άφησε την Άστον Βίλα για τη Μάντσεστερ Σίτι, εξήγησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πολιτών», Τζέιμς Μίλνερ.

Ο 24χρονος μέσος μίλησε στο επίσημο site της ομάδας και τόνισε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο βασικός λόγος της μεταγραφής του.

«Δεν χρειάζεται πολύ χρόνος να αποφασίσεις, όταν βλέπεις τους στόχους που έχει η ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Το τελευταίο πράγμα που μου είπε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι να είμαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα και για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Αυτό θέλω να κάνω και γι’ αυτό ήρθα εδώ».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!