Μόνο φίλους αφήνει ο Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο μάνατζερ Μαρσέλο Σάντερ, που διαπραγματεύτηκε για λογαριασμό της Γκρέμιο τη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Βραζιλίας.

«Είναι πολύ ικανοποιημένος με τη μετακίνησή του στη Γκρέμιο. Δεν έχει πρόβλημα με κανέναν και αφήνει πίσω του πολλούς φίλους. Στον Παναθηναϊκό τον αγαπούν όλοι, από τον θυρωρό μέχρι τον πρόεδρο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Γκάμπριελ έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου. Στην Ελλάδα αγωνιζόταν ως εξτρέμ και κάποιες φορές πιο πίσω και ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Στο διάστημα της θητείας του στον Παναθηναϊκό πρόσθεσε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Πλέον έχει περισσότερη πείρα, παίζει πιο δυναμικά και είναι πιο ώριμος. Είμαι βέβαιος πως θα τα πάει πολύ καλά».

Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας ο 29χρονος άσος θα μετακομίσει στην πατρίδα του μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του. «Τη Δευτέρα θα κάνει κάποιες εξετάσεις η γυναίκα του για να δει αν όλα εξελίσσονται καλά με την εγκυμοσύνη της και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Βραζιλία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού