Περισσότερα από ένα εκατομμύρια ευρώ πρέπει να πληρώσει η Force India, σύμφωνα με δικαστήριο του Λονδίνου στην εταιρία Aerolab. Η ιταλική εταιρία κατέφυγε στη δικαιοσύνη, ύστερα από αρκετούς μήνες διενέξεων με την ομάδα της Φόρμουλα 1 για ανεκπλήρωτες οφειλές.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ, καθώς η Force India, κατηγορεί την Aerolab, τονίζοντας ότι η Lotus επωφελήθηκε από τη χρήση της ίδιας αεροδυναμικής σήραγγας, κατά το σχεδιασμό του μονοθεσίου της.

«Η Aerolab είναι σίγουρη στην θετική έκβαση της υπόθεσης. Φαίνεται ότι η στρατηγική της Force India είναι να πιέσει την Aerolab να συμβιβαστεί, με την εταιρία ωστόσο να μην έχει τέτοια πρόθεση», ανέφερε επίσημη δήλωση της ιταλικής εταιρίας.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube