Σε ακόμη μια εγχείρηση θα υποβληθεί ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, της οποίας το αποτέλεσμα θα κρίνει το μέλλον του 30χρονου αμυντικού της Τότεναμ. Ο Γούντγκεϊτ τα τελευταία έξι χρόνια ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς με αυτόν στη βουβωνική χώρα να αποτελεί τον εφιάλτη του.
Οι επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αμερική και Αυστραλία, αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς με τον προπονητή της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, να πιστεύει πως πλησιάζει η ώρα που ο Γούντγκεϊντ θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Για ακόμη μια φορά ο 30χρονος αμυντικός θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, στην προσπάθειά του να θεραπεύσει τον τραυματισμό που τον απομακρύνει από τα γήπεδα. Την περσινή σεζόν ο Γούντγκεϊντ, αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια.
«Ο φυσιοθεραπευτής του θα τον πάει στο εξωτερικό, ψάχνει σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας θεραπεία. Αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία, θα δούμε», ήταν τα λόγια του Ρέντναπ.
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα