Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές που «υπηρέτησαν» τις εθνικές τους ομάδες στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε πως οι εν λόγω ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Στους Μπάρι, Ράιτ Φίλιπς, Τέβεζ και Κόλο Τούρε ο Μαντσίνι είχε δώσει επιπλέον μέρες άδεια, λόγω της συμμετοχής τους στο Μουντιάλ, ενώ ακόμη περισσότερες μέρες ξεκούρασης είχαν και τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας, Γιάγια Τουρέ και Νταβίντ Σίλβα.

«Αυτοί που αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, οι Μπάρι και Σίλβα, έπαιξαν καλά. Αλλά νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο Μουντιάλ, χρειάζονται χρόνο για να βελτιωθούν. Θέλουμε χρόνο για να μάθουν οι παίκτες ο ένας τον άλλον», ήταν τα λόγια του Μαντσίνι, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών του στο εκτός έδρας παιχνίδι των «πολιτών» κόντρα στη Τιμοσοάρα για το Europa League (1-0).

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube