Την ολοκλήρωση μιας γέννας με τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συσχέτισε ο μάνατζερ του Σουηδού, Μίνο Ραϊόλα. Για την ακρίβεια, ο γνωστός Ιταλός μάνατζερ σχολίασε ότι ο πελάτης του βρίσκεται τόσο κοντά στο Σαν Σίρο, όσο και ένα μωρό όταν βρίσκεται στον ένατο μήνα της κύησης. «Το μωρό γεννιέται. Μπαίνουμε στον ένατο μήνα», ήταν το –αν μη τι άλλο- πρωτότυπο σχόλιο του Ραϊόλα, όταν ρωτήθηκε για το στάδιο της μεταγραφής του Ιμπραΐμοβιτς από την Μπαρτσελόνα στους «ροσονέρι».
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μάλιστα, ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον άλλοτε «εχθρό» (λόγω του περάσματος από την Ίντερ) της Μίλαν, αποκαλύπτοντας ότι: «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία και μου είπε ότι θα ήταν πραγματικά χαρούμενος να έρθει στην Μίλαν. Θα δούμε αν μπορούμε να ενισχύσουμε την επίθεση μας, η οποία είναι και τώρα ισχυρή. Είναι ένας σημαντικός παίκτης που θα μας ανεβάσει ποιοτικά. Είναι πρωταθλητής και θα έχουμε μία από τις ισχυρότερες επιθέσεις στην Ευρώπη».
Τα λεγόμενα του Αλέγκρι στο Sky Sport ήδη έχουν προκαλέσει θόρυβο στην Ιταλία, αφού οι φίλοι της Ίντερ δεν πίστευαν (μέχρι την τελευταία στιγμή) ότι θα δουν τον μέχρι πέρυσι αγαπημένο τους παίκτη ντυμένο με τα χρώματα των «εχθρών». Όλα δείχνουν όμως, ότι θα υπάρξουν εντάσεις την ημέρα διεξαγωγής του Ίντερ – Μίλαν, αφού ο «Ίμπρα» εντός των προσεχών ημερών θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής