Η μία (Ίντερ) κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ καθηλώνοντας όλη την Ευρώπη. Η άλλη (Ατλέτικο Μαδρίτης), έχοντας έναν Ντιέγκο Φορλάν που "κεντούσε" έφτασε μέχρι την κορυφή της δεύτερης (κατά σειρά) μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, του Europa League. Πλέον, έφτασε η στιγμή να διαπιστώσουμε ποια από τις δύο θα κατακτήσει το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Λήξη του παιχνιδιού. Η Ατλέτικο νίκησε την Ίντερ με 2-0 και είναι η απόλυτη βασίλισσα της Ευρώπης

90' ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ! Ο Μιλίτο νικιέται από τον Ντε Χέα από τα 11 βήματα. Το πέναλτι κέρδισε ο Πάντεφ, αλλά δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ ο Αργεντινός.

83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ! Ο Αγκουέρο τελειώνει το παιχνίδι. Από όμορφη ενέργεια του Σιμάο και παράλληλη σέντρα του ο Αγκουέρο απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να "σκοτώσει" την Ίντερ.

82' Ο Φορλάν έδωσε τη θέση του στον Χουράδο.

80' Αλλαγή για την Ίντερ. Ο Κουτίνιο παίρνει τη θέση του Σνάιντερ.

78' Σουτ του Αγκουέρο στην αγκαλιά του Σέζαρ.

69' Αλλαγή για την Ατλέτικο. Ο σκόρερ και εκ των καλύτερων παικτών του γηπέδου, Φελίπε Ρέγες, δίνει τη θέση του στον Μέριδα.

67' Αλλαγή για την Ίντερ. Ο Πάντεφ μπαίνει στη θέση του Στάνκοβιτς.

62' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ! Ο Ρέγες είναι ο σκόρερ για τους Μαδριλένους. Σε μια περίεργη φάση με απανωτές κόντρες, ο Ισπανός επωφελήθηκε, πέρασε στο σύντομο σπριντ τον Μαϊκόν και με κοντινό αριστερό σουτ νίκησε τον Σέζαρ. Μέρος της ευθύνης και στον Βραζιλιάνο γκλκίπερ που το δέχθηκε από την "κλειστή" του εστία.

60' Την απόκρουση του αγώνα έκανε ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο πορτιέρο της Ίντερ πετάχτηκε και έδιωξε ΄με υπερένταση σε κόρνερ, το πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ του Ρέγες.

53' Μουδιασμένο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στην επανάληψη.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Λήξη ημιχρόνου

45' Σουτ του Ρέγιες λίγο έξω από την περιοχή του Σέζαρ, αλλά ο Βραζιλιάνος πορτιέρο δεν ανησυχεί.

43' Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ατλέτικο στο ματς. Στην πρώτη ουσιαστικά σοβαρή επίθεση της στα καρέ του αντιπάλου, ο Αγκουέρο έκανε το 1-2 με τον Σιμάο, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή ήταν απογοητευτική.

40' Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, τίποτα αξιόλογο δεν έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο του "Λουί Ντε".

31' Ωραία ενέργεια του Ετό και ευθύβολο συρτό σουτ, δεν ανησυχεί ο Ντε Χέα.

26' Ευκαιρία για την Ίντερ. Στο έβδομο κόρνερ του παιχνιδιού, ο Σνάιντερ βρήκε το κεφάλι του Σάμουελ, όμως ο Αργεντινός (αν και ανενόχλητος) έκανε κεφαλιά αμυντικού, ψηλά από τα δοκάρια της Ατλέτικο.

22' Σουτ του Ασουνσάο υπό καλές προϋποθέσεις, όμως κοντράρει στον Λούσιο πριν καταλήξει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέζαρ.

18' Πολλές οι μάχες του κέντρου, εξακολουθεί ο ρυθμός του παιχνιδιού να είναι σε καλό επίπεδο, αλλά καμία ευκαιρία δεν έχει σημειωθεί.

10' Υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι, η μπάλα αλλάζει "στρατόπεδα" συνεχώς, με τους Ισπανούς να έχουν αναθαρρήσει κάπως μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα.

2' Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ανήκει στην Ίντερ. Από πλάγιο του Μαϊκόν, ο Σνάιντερ βρέθηκε λίγο μέσα στη δεξιά περιοχή της Ατλέτικο, αλλα το σουτ που επιχείρησε πήγε πάνω από τα δοκάρια του Ντε Χέα.

1' Έναρξη του αγώνα

ΙΝΤΕΡ (Μπενίτεθ): Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Σαμουέλ, Λούσιο, Κίβου, Ζανέτι, Καμπιάσο, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ, Ετό, Ντιέγκο Μιλίτo

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κ. Φλόρες): Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Γκοντίν, Περέα, Ντομίνγκεζ, Ρέγιες, Ασουνσάο, Ραούλ Γκαρσία, Σιμάο, Αγουέρο, Φορλάν

Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube