Εντός του Σεπτέμβρη θα κριθεί το μέλλον του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ και τα μηνύματα που έρχονται από τη συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη και τους εκπροσώπους του Αργεντινού, είναι θετικά.
Σημαντική αύξηση των αποδοχών για συμβόλαιο μέχρι το 2013 προσέφερε η Ένωση, με καλό μάτι αντιμετώπισαν την πρόταση οι μάνατζερ του παίκτη.
Ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε στο ραντεβού με τους Παύλο Διαννή και Φαμπιάν Σολντίνι έχοντας υπόψη του συγκεκριμένα πράγματα:
Πρότεινε ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού έως το 2013 με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν ή ξεπερνούν τις 900.000 ευρώ, συν διάφορα μπόνους.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η πλευρά του Σκόκο έμεινε ευχαριστημένη στο άκουσμα της πρότασης (που αποτελεί υπέρβαση για τα δεδομένα της ΑΕΚ) και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.
Μόρας… γιοκ!
Οριστικά και αρνητικά για την ΑΕΚ κλείνει το κεφάλαιο «Μόρας». Η άρνηση της Μπολόνια να συζητήσει την παραχώρησή του με λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ και η πρόθεση να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου δεν αφήνει περιθώρια στην «Ένωση» και την αποσύρει αμετάκλητα από τη διεκδίκησή του.
Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη -και με τα περιθώρια μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να στενεύουν επικίνδυνα- σε φαβορί για την αντικατάσταση του Μαϊστόροβιτς μετατρέπεται ο Μάρτιν Γίρανεκ.
Το όνομα του Κέβ Γιάλιενς, δε, παραμένει επίσης στο προσκήνιο -με αμφότερες τις περιπτώσεις, πάντως, να φαντάζουν αρκετά πιο εφικτές από εκείνη του Μόρα, καθώς θεωρείται ευκολότερο να εξασφαλίσουν την ελευθέρας τους από τους συλλόγους που αγωνίζονται.