Κανονικά συμμετείχαν στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, οι οποίοι απουσίασαν από την αναμέτρηση με τη Νταντί Γιουνάιτεντ στα play-off του Europa League.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και πλέον υπολογίζονται κανονικά για την αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα (20.30). Αντιθέτως ο Νίκος Γεωργέας συνέχισε τη θεραπεία και φυσικά αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός είναι και ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος θα εκτίσει μια αγωνιστική ποινής που χρωστάει από πέρυσι.

Συγκεκριμένα, οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καράμπελας, Αργυρίου, Δέλλας, Νταντόμο, Γκέντσογλου, Καλαμιώτης, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Έντερ, Μπερνς, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: A.E.K.