Την καλή μεταγραφή για το τέλος φύλαγε η Καβάλα! Η παρουσία του Ζαν - Κλοντ Νταρσεβίλ θα δεσπόζει στην επίθεσή της τα επόμενα δύο χρόνια.

Με τον 35χρονο φορ που έμεινε ελεύθερος από την Ναντ (6 γκολ σε 27 συμ. την περσινή σεζόν) υπάρχει συμφωνία για διετές συμβόλαιο, η οποία θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά «τεστ» στα οποία θα υποβληθεί.

Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα μεγάλων συλλόγων (βλ. Ρέιντζερς, Μπορντό) και σίγουρα θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την γραμμή κρούσης της Καβάλας.

Ο Νταρσεβίλ βρίσκεται από χθες στη χώρα μας και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε αντίθεση με τον Βιτορίνο Αντούνες της Ρόμα, ο οποίος "κόπηκε" στα ιατρικά. Μετά το "ναυάγιο" στην περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ θα εξεταστούν άλλες λύσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: Καβάλα