Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πολ Κοντσέσκι. Οι «reds» θα διαθέσουν στη Φούλαμ 5 εκατομμύρια για την απόκτηση του Άγγλου αριστερού μπακ συν τους Λάουρι Νταλα Βάλε και Άλεξ Κατσάνικλιτς.

Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν τις τελευταίες μέρες ότι η Λίβερπουλ βρισκόταν κοντά στο να συμφωνήσει με τον Κοντσέσκι, γεγονός το οποίο συνέβη. Οι «reds» αναζητούσαν έναν αριστερό αμυντικό και ο Ρόι Χότζσον επιθυμούσε την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι δύο νεαροί που δόθηκαν ως ανταλλάγματα στη Φούλαμ, πέρασαν χθες από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψουν με τον σύλλογο του Λονδίνου. Ο 18χρονος Φινλανδός Νταλά Βάλε αγωνίζεται στη θέση του στράικερ και ο 19χρονος Σουηδός Κατσάνικλιτς είναι μέσος.

Επιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube