Επένδυση στο το μέλλον για την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 19χρονο Ισραηλινό αριστερό μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Νιρ Μανσούρ.

Ο ποδοσφαιριστής, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και θα αγωνίζεται προς το παρόν στο πρωτάθλημα Κ-21 της Σούπερ Λίγκα.

Ο Μανσούρ, ο οποίος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε δοκιμαστεί από την ελληνική ομάδα τον Ιούλιο. Ο προπονητής της Golden team Χουάν Ραμον Ρότσα, είχε μείνει ικανοποιημένος από τον νεαρό ποδοσφαιριστή και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του.
Το νέο απόκτημα της ομάδας, θα ταξιδέψει στη Ρώμη με τη Golden team, όπου και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Φανταστική βραδιά για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα πλέον είναι στο χέρι της»

Κοϊτά: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισα στο τέλος του αγώνα»

Χριστόγλου: «Ας πρόσεχε ο Ολυμπιακός - Ανούσιο το παιχνίδι του, έχει πλέον… Γολγοθά να ανέβει»

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν καλύτερη η ΑΕΚ - Υπάρχει χρόνος, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε δίκαιο πρωτάθλημα, αλλιώς όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης οφείλουν να αποχωρήσουν»!

Λουτσέσκου από το Βουκουρέστι για τον πατέρα του: «Τι να σας πω, είναι δύσκολη κατάσταση…»

Νίκολιτς: «Γεμίσαμε χαρά τον κόσμο, τον ιδιοκτήτη, τον Ριμπάλτα-Με χαροποιεί ότι στα αποδυτήρια δεν είδα ακραίες φωνές»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και με το παραπάνω - Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα»

Άναψαν τα αίματα στο φινάλε του ντέρμπι: Ένταση με Ταρέμι, Ρότα και Τζολάκη στο επίκεντρο

Νικολακόπουλος: «Θα μπορούσε να μετρήσει το γκολ του Γιαζίτσι, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός»