Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αποκλειστεί από την αποστολή της Πορτογαλίας ενόψει των πρώτων αγώνων για την προκριματική φάση του Euro 2012.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της, αποχώρησε με μελανιές στον δεξιό αστράγαλο από το χθεσινό αγώνα με τη Μαγιόρκα και σύντομα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ίβηρες θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή την Κύπρο και την Τρίτη τη Νορβηγία, έχοντας ως στόχο να μπουν με το δεξί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Εν τω μεταξύ, αμφίβολος για τους αγώνες της εθνικής Γαλλίας είναι ο Λασανά Ντιαρά. Ο 25χρονος μέσος τραυματίστηκε στον τένοντα του δεξιού ποδιού του και θα υποβληθεί και εκείνος σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης