Συνωστισμός τη Δευτέρα στην πόρτα της… εξόδου του Παναθηναϊκού.

Μετά τον Ματίας Μπίαρσμιρ -που έγινε γνωστό νωρίτερα ότι αναχωρεί για τη Ρόζενμποργκ- και ο Μπράις Μουν χαιρετά τους «πράσινους».

Ο Νοτιοαφρικανός μπακ συμφώνησε με την Golden Arrows, ομάδα της πατρίδας του και θα αγωνιστεί εκεί τον επόμενο χρόνο, με τη μορφή δανεισμού.

Στο deal του Παναθηναϊκού με τους Νοτιοαφρικανούς προβλέπεται ότι θα πληρώνει εκείνος το συμβόλαιο του παίκτη, μέχρι να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και -όταν αυτό συμβεί, οι δύο σύλλογοι θα το καλύπτουν στη συνέχεια κατά το ήμισυ.

Σημειώνεται ότι ο Μουν είχε φτάσει κοντά και στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν, ωστόσο ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στάθηκε αιτία η νοτιοαφρικανική ομάδα να κάνει πίσω και η μεταγραφή τελικά να μην ολοκληρωθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοϊτά: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισα στο τέλος του αγώνα»

Χριστόγλου: «Ας πρόσεχε ο Ολυμπιακός - Ανούσιο το παιχνίδι του, έχει πλέον… Γολγοθά να ανέβει»

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν καλύτερη η ΑΕΚ - Υπάρχει χρόνος, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε δίκαιο πρωτάθλημα, αλλιώς όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης οφείλουν να αποχωρήσουν»!

Λουτσέσκου από το Βουκουρέστι για τον πατέρα του: «Τι να σας πω, είναι δύσκολη κατάσταση…»

Νίκολιτς: «Γεμίσαμε χαρά τον κόσμο, τον ιδιοκτήτη, τον Ριμπάλτα-Με χαροποιεί ότι στα αποδυτήρια δεν είδα ακραίες φωνές»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και με το παραπάνω - Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα»

Άναψαν τα αίματα στο φινάλε του ντέρμπι: Ένταση με Ταρέμι, Ρότα και Τζολάκη στο επίκεντρο

Νικολακόπουλος: «Θα μπορούσε να μετρήσει το γκολ του Γιαζίτσι, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός»

Το γκολ του Κοϊτά που χάρισε στην ΑΕΚ το τεράστιο «διπλό» στο Καραϊσκάκη!