Πληροφορίες από την Αγγλία παρουσιάζουν τη μεταγραφή του Νταμιέν Πλεσίς της Λίβερπουλ σχεδόν τελειωμένη, όμως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν αυτή την εξέλιξη και επιμένουν πως δεν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος παίκτης. Ανακοινώθηκε επίσημα ο Παπάζογλου αλλά και δανεισμοί παικτών.

Στην Αγγλία αρχικά έγινε λόγος για προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων και στη συνέχεια η μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού, παρουσιαζόταν ως τετελεσμένο γεγονός. Όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες που επιμένουν πως το ρόστερ είναι πλήρες. Ο Πλεσίς είναι Γάλλος, 22 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Ανακοίνωσε Παπάζογλου και δανεισμούς

Την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα, γνωστοποιεί πως θα παραχωρήσει με τη μορφή μονοετούς δανεισμού τον παίκτη στην ομάδα των Σερρών. Το ίδιο ανακοινώθηκε πως θα συμβεί με τον Βαλεριάνο, ο οποίος θα αγωνιστεί για μια χρονιά στον Θρασύβουλο.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του Πανσερραϊκού ως δανεικός για ένα χρόνο.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Βαλεριάνου στην Π.Α.Ε. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»