Τελικά φαίνεται πως η διοίκηση της Άστον Βίλα δεν θα έχει έυκολο έργο στην προσπάθεια ανεύρεσης του νέου προπονητή της ομάδας έπειτα από την παραίτηση του Μάρτιν Ο'Νιλ. Ένας ακόμα στόχος των "χωριατών" βγαίνει αναγκαστικά από την λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Ιρλανδού αφού ο Μπομπ Μπράντλεί, εκλέκτορας της εθνικής των ΗΠΑ ανανέωσε την συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αμερικής.
Κάπως έτσι στη θέση του τεχνικού στο πάγκο της Άστον Βίλα παρέμεινε ο Κέβιν Μακ Ντόναλντ μέχρι νεωτέρας.
Οι διοικούντες τους «χωριάτες» είχαν θέσει ως προϋπόθεση για την πρόσληψη του νέου προπονητή την εμπειρία από το πρωτάθλημα της Premier League κάτι που ο Μπράντλεϊ δεν είχε και για αυτό τον λόγο δεν ήταν η πρώτη επιλογή τους.
Η δήλωση της Π.Ο των Αμερικανών ανέφερε: «Συμφωνήσαμε με τον προπονητή της εθνικής Ανδρών Μπομπ Μπράντλεϊ την επέκταση του συμβολαίου του.Αυτή η ανανέωση θα κρατήσει τον επιτυχημένο προπονητή στην θέση του μέχρι το 2014».
Κάπως έτσι τελείωσε άδοξα η περίπτωση του Αμερικανού τεχνικού για την Άστον Βίλα.
Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης