Στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Σίλβα Κλέιτον, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ουκρανία και συμφώνησε με την ομάδα του Νικολάι Κοστόφ. Υπενθυμίζεται ότι οι Ουκρανοί φέρονταν να δίνουν περισσότερα από 400.00 στον 27χρονο παίκτη.

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι παραχωρούν με τη μορφή δανεισμού τον Σωτήρη Λεοντίου στην Ηλιούπολη. Επίσης, ο Χάρης Μαυρίας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» μέχρι το 2013.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου. Σήμερα η διάθεση θα πραγματοποιείται κανονικά τόσο από το ΟΑΚΑ, όσο και από το γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης” στη Λ. Αλεξάνδρας. Από αύριο, και για τις υπόλοιπες μέρες διάθεσης (1,2,3 και 6 Σεπτεμβρίου) το σημείο διάθεσης στο ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό και θα λειτουργεί μόνο το αντίστοιχο στο γήπεδο της “Λεωφόρου”».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο πριν το ημίχρονο του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ ο Μαρινάκης

Γκρίνια στο Καραϊσκάκη για Ποντένσε!

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πέσει το ταβάνι του ΠΑΟΚ - Περιμένουμε την ανάστασή του»

Μπενίτεθ: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε - Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα playoffs»

Ένταση στη φυσούνα πριν το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έντονος διάλογος Κοβάτσεβιτς με Ναλιτζή

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται πουθενά - Έτσι μπλόκαρε την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ»

Χατσίδης: «Δεν μας χαροποιεί το αποτέλεσμα, έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερο»

Έντονες αποδοκιμασίες στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ντέρμπι!

Μιχαηλίδης: «Δεν ήταν ιδανική πρεμιέρα - Eίμαστε δίπλα στον Ραζβάν, το έχω περάσει και εγώ αυτό»

Η τεράστια ευκαιρία του Ζαρουρί και η εξουδετέρωση κάθε απειλής του ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι