Περισσότερο στο παιχνίδι της Τρίτης με την Τουρκία και –κυρίως- σε αυτό της Πέμπτης με τη Ρωσία, παρά στη σημερινή άνετη επικράτηση επί της Ακτής Ελεφαντοστού, στάθηκαν μετά την αναμέτρηση με τους Αφρικανούς οι Έλληνες παίκτες. Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική στον αγώνα με το συγκρότημα του Ντείβιντ Μπλατ, τόνισαν Ζήσης και Καλάθης.

«Επηρεαστήκαμε από την χθεσινή ήττα από του Τούρκους είναι η αλήθεια. Σήμερα βρεθήκαμε πίσω στην αρχή με επτά πόντους, ωστόσο καταφέραμε γρήγορα να βρούμε ρυθμό και να πάρουμε διαφορά», είπε ο Νίκος Ζήσης, για να συμπληρώσει: «Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα γίνεται λόγος για “επιλογή” στο αυριανό παιχνίδι με τους Ρώσους. Εμείς, πάντως πάμε μόνο για τη νίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νικ Καλάθης: «Χθες δεν παίξαμε καλά. Όμως κοιτάζουμε μπροστά και όχι πίσω. Θέλουμε νίκη κόντρα στη Ρωσία. Θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης, στάθηκε στο γεγονός ότι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με αντίπαλους τους παίκτες του Τάνιεβιτς. Ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά αρνητικά τον επηρέασε: «Με πείραξε που δεν αγωνίστηκα, που δεν μπόρεσα να βοηθήσω στο χθεσινό παιχνίδι. Όμως αυτό ήταν που με πείσμωσε σήμερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ