Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε για τον Μπεμπέ, ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο παλιός του προπονητής, Ζόρζε Παϊσάο. Σύμφωνα με όσα είπε, η Εστρέλα Αμαδόρα μέχρι τον Ιούνιο έψαχνε -και δεν έβρισκε- ομάδα για να τον δώσει έναντι 150.000 ευρώ. Ξαφνικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» δαπάνησαν 10 εκατ. ευρώ για τον επιθετικό και πιστεύουν ότι απέκτησαν ένα σπάνιο ταλέντο!

Ο Μπεμπέ στα 20 του χρόνια κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο στα αθλητικά φύλλα, όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δαπάνησε μια μικρή περιουσία, για να τον αποκτήσει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Πορτογάλος ήταν άγνωστος στο διεθνές στερέωμα και μάλιστα, λίγο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Εστρέλα, οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να τον πουλήσουν. Τότε λοιπόν, δεν βρέθηκε ούτε ένα σύλλογος να καταβάλει τις 150.000 ευρώ, ποσό με το οποίο κοστολογήθηκε ο παίκτης, με αποτέλεσμα τον Ιούνιο να μείνει ελεύθερος.

«Έπρεπε να βρούμε χρήματα. Έτσι, διαδώσαμε παντού στην Ευρώπη ότι με αυτά τα χρήματα μπορούν να πάρουν τον παίκτη. Δεν ενδιαφέρθηκε όμως κανείς. Δεν τον εμπιστεύθηκαν γιατί δεν τον είχαν δει ποτέ να παίζει σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Ζόρζε Παϊσάο.

Ο Τιάγκο Μανουέλ Ντίας Κορέια ή Μπεμπέ, όπως τον φώναζε ο μεγάλος αδελφός του, τον προηγούμενο Ιούνιο πήγε ως ελεύθερος στη Γκιμαράες και εκεί απογειώθηκε.

Χωρίς να έχει αγωνιστεί σε ούτε ένα επίσημο ματς, παρά μόνο σε έξι φιλικά ματς, όπου και πέτυχε πέντε γκολ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με ρήτρα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε να τα… σκάσει, παίρνοντας το ανάλογο ρίσκο της, αφού δεν τον έχει παρακολουθήσει ποτέ να παίζει σε επίσημο αγώνα!

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!